MediaWatch

To telekæmper søger medieflirt

Den nye telekæmpe 'Telia -Telenor' vil adoptere en mediestrategi som TDC's, hvor abonnement indpakkes i indhold, som film, tv og musik, vurderer aktieanalytiker.

Det nye teleselskab, der bliver resultatet af fusionen mellem Telia og Telenor i Danmark, vil adoptere en dansk mediestrategi, der ligner det branchen har set fra TDC, vurderer senioranalytiker Morten Imsgard fra Sydbank, der mener, at fusionen først bliver en realitet i 2016.

Der opstår en muskuløs teleaktør, der bl.a. har 3,5 mio. mobilkunder, som vil udvide sin gamle afgrænsede rolle som “adgangsleverandør” og søge at kæde sit oprindelige produkt sammen med indhold, som har værdi for kunderne.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs