MediaWatch

TV2 Play-abonnenter får hel seriesæson på én gang

For første gang lader TV 2 i bedste Netflix-stil samtlige afsnit af ny komedieserie få premiere på TV 2 Play på samme tid, mens første afsnit stadig vises på TV 2 Zulu.

'Tomgang' på Zulu og Play.

TV 2 lader for første gang alle afsnit af en ny dramaserie få premiere på TV 2 Play, samtidig med flow tv lancering af første afsnit.

Når TV2 Zulu komedieserie, ’Tomgang’, har premiere på en ny sæson, kan TV2 Play-abonnenter se hele den nye sæson på én gang, samtidig med premieren på første afsnit på flow tv.

"Vi prøver for første gang at lægge en ny, dansk fiktionsserie ud på Play, inden den er sendt på tv. Vi er meget spændte på, hvordan seerne vil tage imod vores tilbud, og vi vil i den kommende tid prøve lignende nye tiltag af på Play, i forbindelse med at vi investerer yderligere i vores tv-tjeneste," siger Sune Roland, der er kanalchef for TV 2s nichekanaler og senest også for TV 2 Play, i en pressemeddelelse.

Ud over hele den nye sæson af ’Tomgang’ kan PLAY-brugerne også se hele den første sæson af serien på TV 2 PLAY.

TV 2 Play har også for nylig netop gjort de fire amerikanske serier, ’Californication’, ’The Good Wife’, ’Under The Dome’ og ’Elementary’ tilgængelig for abonnenterne.

TV 2 har netop lagt sidste hånd på en ny digital strategi for hele koncernen. Strategien omfatter også nye strategiske tiltag på TV 2 Play.

Zulu-serier gør jobbet

Public Service Pulje går mest til TV 2

Zulu satser stort på ny fiktion 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Aller Media nedlægger printmagasin til unge, TV 2 Øst får ny adm. direktør, og reklame fra Liberal Alliance på TV3+ har rejst debat om politiske reklamer på tv. Få overblikket over den seneste uge i mediedanmark her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs