MediaWatch

Watch Medier udvider med AdvokatWatch i Norge

Med lanceringen af AdvokatWatch i efteråret udbygger Watch Medier sin tilstedeværelse og position på det norske marked med det tredje erhvervsmedie. Redaktør er hentet fra norsk branchemedie.

Stian Olsen bliver redaktør for den norske udgave af AdvokatWatch, der går i luften i efteråret. AdvokatWatch har eksisteret i Danmark siden 2018 som en del af Watch-paraplyen | Foto: PR/Watch Medier

Dækningen af den norske revisor- og advokatbranche får et ekstra gear, når Watch Medier i efteråret lancerer AdvokatWatch som det tredje abonnementsdrevne erhvervsmedie i Norge.

Udvidelsen kommer i forlængelse af etableringen af FinansWatch i Norge, der blev søsat i foråret 2020, samt EiendomsWatch, som Watch Medier åbnede for nylig.

I spidsen for AdvokatWatch i Norge står redaktør Stian Olsen, der kommer fra det norske branchemedie Ilaks - men nu skal stille skarpt på virksomheder og profiler i en anden norsk erhvervssektor.

"Advokatbranchen er en vigtig del af norsk erhvervsliv, og vi ser et stort potentiale i et uafhængigt og ambitiøst erhvervsmedie, der tager branchen alvorligt. Som med vores andre medier vil vores fokus være virksomhedsorienteret, og vi vil skrive om alt fra strategi, konkurrence og resultater til innovation, rammevilkår og de mange interessante jobskifter, siger Watch Mediers internationale redaktør," siger Rasmus Emborg, der er international redaktør for Watch Medier.

AdvokatWatch får som FinansWatch og EiensdomsWatch base i Oslo.

Som en del af Watch Mediers internationale ambitioner, har mediehuset desuden ansat en fast korrespondent til ShipppingWatch, der har hovedredaktion i København, på fællesredaktionen i Oslo.

Watch Medier, som MediaWatch også er en del af, driver ud over de norske nichemedier desuden erhvervsmediet FinanzBusiness i Tyskland, der har redaktion i Frankfurt, og som blev lanceret sidste år.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs