MediaWatch

Watch Medier går i luften med nyt ejendomsmedie i Norge

Watch Medier tager til efteråret endnu et skridt ind på det norske marked med lanceringen af EiendomsWatch, der skal stille skarpt på boligmarkedet i landet og de centrale aktører i branchen.

Øyvind Henriksen, redaktør på det kommende EjendomsWatch i Norge. | Foto: PR / Watch Medier

Efter sommerferien udvider Watch Medier porteføljen uden for Danmark med et nyt, abonnementsbaseret branchemedie i Norge - denne gang med fokus på ejendomsbranchen. Det skriver Watch Medier i en pressemeddelelse.

Som MediaWatch før har berettet får det nye digitale medie Øyvind Henriksen i spidsen som redaktør. Han er i færd med at sætte sit redaktionshold.

Lanceringen af EiendomsWatch kommer i kølvandet på udrulningen af FinansWatch i Norge, hvis redaktion skød arbejdet i gang i maj 2020.

"Vi er meget glade for at være i Norge. Finansbranchen har taget godt imod FinansWatch, og vi har også store forventninger til EiendomsWatch, som både skal give læserne eksklusive nyheder og overblik over, hvad der sker i branchen," siger Rasmus Emborg, Watch Mediers internationale redaktør.

EjendomsWatch har eksisteret i Danmark siden 2016 og udkommer som de øvrige nichemedier dagligt som nyhedsbrev og online.

I pressemeddelelsen fremgår det, at WatchMedier, som er ejet af JP/Politikens Hus, har endnu et norsk branchemedie på tegnebrættet, som man agter at kunne annoncere i løbet af efteråret.

Watch Medier, som MediaWatch også er en del af, satser også på at udvide mod syd og lancerede erhvervsmediet FinanzBusiness med dedikeret redaktion i Frankfurt sideløbende med det norske indtog sidste år.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs