MediaWatch

Svensk finansmedie trækker stikket på dansk satsning

Efter godt to år har svenske Finwire, der er specialiseret i finansnyheder om små og mellemstore virksomheder, lukket ned i Danmark. Forretningen var ikke profitabel, siger direktør.

Mats Hård er partner i Finwire, der efter to år har opgivet dansk eventyr | Foto: PR

Det svenske finansmedie Finwire, der gjorde sit indtog på det danske marked i foråret 2018, har opgivet ekspansionen og lukket sit danske kontor. Det skyldes et forår med pres på økonomien i selskabet, og hvor coronavirus samtidig har vanskeliggjort vilkårene, fortæller adm. direktør og chefredaktør for Finwire, Mats Hård.

"I foråret var vores forretning ikke tilstrækkelig profitabel, og samtidig kom covid, der gjorde det mere eller mindre umuligt at lave ny forretning i Danmark. Så vi besluttede ret hurtigt, at vi var nødt til at minimere risikoen i selskabet, og derfor skar vi den danske forretning fra og reorganiserede også i Sverige," siger Mats Hård, der oplyser, at konsolideringen kostede omkring fire stillinger i firmaet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny Zetland-chefredaktør, redning af radiokanaler og Radio Loud 2.0 har været ingredienserne i denne uges mediegryderet. Få stillet sulten med vores sammenkog af de vigtigste historier i denne briefing.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs