MediaWatch

Nichemedie lancerer ny portal rettet mod kommuner

NB-Medier, der blev lanceret i 2017, går i luften med femte portal, der skal nå ud til ledere og politikere i kommunerne.

Arne Ullum, chefredaktør, NB-Medier. | Foto: PR/NB Økonomi

NB-Medier udvider paletten af nichemedier og går i luften med NB-Kommune. Det oplyser medieselskabet i en pressemeddelelse.

Det nye medie henvender sig, som navnet antyder, til ledere og politikere i landets kommuner og vil blandt andet udkomme med to daglige nyhedsbreve. Dermed kommer der endnu mere tryk på dækningen af kommunernes drift og rammevilkår – et felt, som blandt andre Altinget og DK Nyt også dækker, og som Nordiske Medier for nylig bevægede sig ind på med lanceringen af Kommunefokus.

Redaktør for NB-Kommune er Iver Houmark Andersen, der tidligere har været redaktionschef hos A4 Medier og journalist hos Information og Kristeligt Dagblad.

"Det er det helt rigtigt tidspunkt at iværksætte et nyt medie, for politikere og embedsmænd i kommunerne har i høj grad brug for troværdige nyheder, som bliver nøje udvalgt til dem. Medier med stærk fokus på målgruppen og substans har fremtiden for sig," siger Arne Ullum, chefredaktør for NB-Medier, i meddelelsen.

NB-Medier blev stiftet i 2017 og udgiver med lanceringen af NB-Kommune fem portaler. Ud over det nye medie drejer det sig om NB-Økonomi, NB-Beskæftigelse, NB-Nyt og OPS Indsigt. Portalerne er som mange andre digitale b2b-nichemedier baseret på især abonnementssalg til virksomheder, myndigheder og insitutioner. 

Mere fra MediaWatch

Franske medier lander indholdsaftale med Facebook

En forhandlingsalliance, der bl.a. repræsenterer Le Monde og Le Figaro, har netop indgået en aftale med Facebook om visning af journalistisk indhold. Aftalen er et bevis på, hvad der kan opnås gennem løsningsorienteret dialog, siger det sociale medieselskab.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs