MediaWatch

Nichemedie indgår samarbejde med universitetsudgivelse

Forskningsbaserede artikler fra Ledelsesavisen, som fire universiteter står bag, vil fremover være tilgængelige på nichemedie om den offentlige sektor, NB-Medier.

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Nicheportalen NB-Medier får artikler fra Ledelsesavisen under sine faner for at udbygge dækningen af den kommunale og offentlige sektor. Det sker som led i et nyt samarbejde, fremgår det af en pressemeddelelse.

Ledelsesavisen udgives af netværket Forum for fremtidens offentlige styring og ledelse og har bidrag fra forskere fra Københavns, Århus og Roskilde Universitet samt Via University College. Med samarbejdet bliver artiklerne tilgængelige dels på den gratis nyhedsside NB-nyt og på nichemediet NB-økonomi, som har 2500 abonnenter i stat, regioner og kommuner ifølge pressemeddelelsen.

"Forum for ledelse er et af de tungeste netværk for formidling af den nyeste forskning og viden om offentlig ledelse i Danmark. Derfor passer det perfekt i vores DNA, som har et stærkt fokus på substans," siger chefredaktør Arne Ullum fra NB-Medier, der udgiver i alt fire nicheportaler om økonomi, beskæftigelse, politik og offentligt privat samarbejde, i meddelelsen.

Redaktør for Ledelsesavisen Henrik Hjortdal ser det redaktionelle samarbejde som en mulighed for at nå bredere ud.

"Det sikrer, at Ledelsesavisen får en endnu bredere kontaktflade både blandt de meget professionelle aktører indenfor offentlig ledelse, men også i en bredere kreds af eksempelvis politisk interesserede og medlemmer af interesseorganisationer," siger Henrik Hjortdal i meddelelsen.

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs