MediaWatch

Nichemedie indgår samarbejde med universitetsudgivelse

Forskningsbaserede artikler fra Ledelsesavisen, som fire universiteter står bag, vil fremover være tilgængelige på nichemedie om den offentlige sektor, NB-Medier.

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Nicheportalen NB-Medier får artikler fra Ledelsesavisen under sine faner for at udbygge dækningen af den kommunale og offentlige sektor. Det sker som led i et nyt samarbejde, fremgår det af en pressemeddelelse.

Ledelsesavisen udgives af netværket Forum for fremtidens offentlige styring og ledelse og har bidrag fra forskere fra Københavns, Århus og Roskilde Universitet samt Via University College. Med samarbejdet bliver artiklerne tilgængelige dels på den gratis nyhedsside NB-nyt og på nichemediet NB-økonomi, som har 2500 abonnenter i stat, regioner og kommuner ifølge pressemeddelelsen.

"Forum for ledelse er et af de tungeste netværk for formidling af den nyeste forskning og viden om offentlig ledelse i Danmark. Derfor passer det perfekt i vores DNA, som har et stærkt fokus på substans," siger chefredaktør Arne Ullum fra NB-Medier, der udgiver i alt fire nicheportaler om økonomi, beskæftigelse, politik og offentligt privat samarbejde, i meddelelsen.

Redaktør for Ledelsesavisen Henrik Hjortdal ser det redaktionelle samarbejde som en mulighed for at nå bredere ud.

"Det sikrer, at Ledelsesavisen får en endnu bredere kontaktflade både blandt de meget professionelle aktører indenfor offentlig ledelse, men også i en bredere kreds af eksempelvis politisk interesserede og medlemmer af interesseorganisationer," siger Henrik Hjortdal i meddelelsen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs