MediaWatch

To nichemedier hos Teknologiens Mediehus får ny redaktør

Efter redaktør for to nicher har fået nyt job, har Teknologiens Mediehus kigget mod Rambøll og Illustreret Videnskab for at finde nye redaktører til de to medier.

Foto: Screenshot fra Gridtech.

Teknologiens Mediehus har ansat nye redaktørkræfter til de to nichemedier Watertech og Gridtech. Det oplyser ansv. chefredaktør, Trine Reitz Bjerregaard.

De to redaktørposter har stået ledige, efter den hidtidige indehaver af dem, Henrik Munksgaard, har fået nyt job. På Watertech er Michael Rothenborg, der kommer fra en stilling som redaktør hos Rambøll og tidligere har arbejdet for Politiken, ansat som ny redaktør med tiltrædelse 1. juni.

Gridtech får Martin Bernth som redaktør. Han er allerede tiltrådt med virkning fra 1. maj og kommer fra en stilling hos Illustreret Videnskab, hvor Martin Bernth har været ansvarlig for det tekniske område.

"Det er fantastisk at få så stærke kræfter ind til at sikre fortsat fremgang for vores nye medier. Både Michael Rothenborg og Martin Bernth har indgående kendskab til målgruppen og er meget sikre i det journalistiske, både med pen og prioriteringer," lyder det i en skriftlig kommentar fra Trine Reitz Bjerregaard.

Med ansættelsen af de to nye redaktør har Teknologiens Mediehus altså besluttet, at Gridtech og Watertech skal have hver sin redaktør – i modsætning til tidligere.

Teknologiens Mediehus har det seneste års tid lanceret i alt seks nichemedier. Tidligere på året lød ambitionen fra selskabet, at antallet med tiden skal vokse til ti.

Teknologiens Mediehus hyrer kræfter fra Computerworld og Mandag Morgen

Teknologiens Mediehus: Vi skal op på ti nichemedier

Ingeniøren sender tredje nichemedie i luften

Mediehuset Ingeniøren slår dørene op for to nye nichemedier

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere