Aller Media tager Se og Hør-ansvar på sig

Mediehuset, der er blevet tiltalt i Se og Hør-sagen, påtager sig ansvaret og erklærer sig klar til at betale en bøde, hvis selskabet bliver dømt.

Der er i dag blevet rejst tiltaler i Se og Hør-sagen. Ugebladets udgiver, Aller Media, er blandt de tiltalte, og medievirksomheden vedkender sig ansvaret i sagen, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

I meddelelsen skriver Aller Media, at "selskabet vedkender sig det selskabsretlige ansvar for de ulovlige forhold, som i en periode forekom på Se og Hør", og at Aller Media er klar til at betale en bøde efter "domstolenes nærmere bestemmelse".

Aller Media har samarbejdet med politiet i løbet af sagen og mener, at efterforskningen har vist samme resultater som Aller Medias egen granskning af sagen.

"At vi i dag vedkender os ansvaret for anvendelsen af de ulovlige metoder på Se og Hør sker i forlængelse af, at anklagemyndigheden er kommet frem til den samme konklusion som os omkring de faktiske forhold i sagen. Dette ansvar ser vi som en helt essentiel del af vores oprydningsproces samtidigt med, at vi anerkender konsekvenserne heraf. Jeg skal endnu engang stærkt beklage overtrædelserne på Se og Hør over for de berørte eksterne parter og ser frem til, at vi nu kan se en afslutning på sagen," siger Aller Medias adm. direktør Pål Thore Krosby, i pressemeddelelsen.

"Vi har som selskab en forpligtelse til at få ryddet op og sikre, at noget lignende ikke kan ske igen. Endvidere har sagen påvirket koncernen siden 2014, og af hensyn til både vores medarbejdere og forretning ønsker vi at medvirke til, at sagen bliver afsluttet."

Aller Media skriver videre, at mediehuset som følge af sagen i september 2014 implementerede en handlingsplan, der skulle forhindre, at ulovlige metoder kunne blive anvendt.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også