MediaWatch

Medie: Se og Hør-sagen begynder til september

Ifølge Ekstra Bladet begynder Se og Hør-sagen ved retten til september. Tidligere chefredaktør mener, at ventetiden er urimelig for de berørte menige medarbejdere.

9. september er der første retsdag i Se og Hør-sagen. Det fik de relevante forsvarsadvokater at vide i et brev i går, skriver Ekstra Bladet.

Mediet skriver videre, at der er afsat 20 retsdage til sagen, og den sidste ligger 24. november. Det betyder, at der kommer til at gå to og et halvt år, fra sagen kom frem i foråret 2014, til sagen finder sin foreløbige afslutning næste efterår.

"Selv tager jeg det stille og roligt, men for de menige medarbejdere er det en helt urimelig ventetid. Deres liv har stået standby, fordi Aller fyrede dem, uden at der var rejst tiltale. Alle kan jo blive sigtet eller anholdt," siger tidligere chefredaktør på Se og Hør Kim Henningsen til Ekstra Bladet.

For blot en måned siden lød det fra Københavns Vestegns Politi, som efterforsker sagen, at den kunne gå i gang allerede i maj. Det har altså ifølge Ekstra Bladets oplysninger vist sig at være et lidt for optimistisk skøn.

I alt 12 er sigtet i sagen. Ingen er endnu tiltalt.

Mere fra MediaWatch

Tidligere Loud-direktør lancerer nyhedspodcast

Pengene til lanceringen af projektet er de tre måneders løn, som Rasmus Mark Pedersen fik efter at være blevet fyret fra det tidligere Radio Loud. Om et halvt år skal podcasten have økonomi til at ansætte flere medarbejdere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs