MediaWatch

Forlag finder ny chef for rettighedssalg hos Gyldendal

Ny chef skal videreudvikle JP/Politikens Forlags internationale salg.

Foto: Cecile Smetana/Polfoto/Arkiv

JP/Politikens Forlag har ansat Sofie Voller som ny chef for foreign rights, oplyser forlaget i en pressemeddelelse.

Det sker, efter forlagets hidtidige chef på området, Nya Guldberg, efter 10 år skifter til Lindhardt og Ringhof. Afløseren har JP/Politikens Forlag fundet på Gyldendal, hvor Sofie Voller har arbejdet de seneste ni år og i en stor del af perioden været agent for en række danske forfattere.

"JP/Politikens Forlag har stor succes med salg af rettigheder i udlandet. Området skal videreudvikles, og forlaget forventer yderligere vækst af internationale rettigheder i fremtiden. Derfor er vi utroligt glade for at have hentet Sofie Voller, der skal være med at udvikle området og afdelingen," siger JP/Politikens Forlags direktør, Lene Juul, i pressemeddelelsen.

Sofie Voller tiltræder 1. august og skal videreudvikle det udenlandske rettighedssalg.

"Jeg glæder mig utrolig meget til at starte på Politikens Forlag og ikke mindst til at videreudvikle agenturet og løfte salget af Politikens Forlags udlands- og filmrettigheder. Politikens Forlag udgiver nogle af Danmarks bedste forfattere, som har et stort potentiale internationalt. Det bliver fantastisk spændende at være med til at styrke disse forfatteres mulighed for at komme ud over Danmarks grænser og ud til så mange læsere som muligt," siger Sofie Voller i pressemeddelelsen om sit nye job.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs