MediaWatch

Lindhardt og Ringhof nupper chef fra Politikens Forlag

Egmont-forlag udvider ledergruppen med en litterær agent, der skal opbygge og udvikle det internationale salg.

Foto: PR/Egmont

Forlaget Lindhardt og Ringhof, der er ejet af Egmont, opruster på det internationale salg med ansættelsen af Nya Guldberg som litterær agent. Det oplyser forlaget i en pressemeddelelse.

Nya Guldberg kommer fra en stilling som chef for internationale rettigheder på Politikens Forlag, hvor hun har været de sidste 10 år og bl.a. stået for salget af krimiforfatteren Jussi Adler-Olsens bøger til mere end 40 lande, skriver forlaget.

Opgaven hos Lindhardt og Ringhof bliver at opbygge og udvikle det internationale salg her.

”Med den størrelse og de ambitioner, vi har på Lindhardt og Ringhof, vil vi selv kunne varetage vores forfatteres salg af rettigheder til udlandet. Vi oplever en udvikling med stort internationalt potentiale blandt flere af vores forfatterskaber både inden for skønlitteratur, børne- og unge-bøger, narrative nonfiction og illustrerede fagbøger, og vi glæder os over igen at kunne tilbyde vores forfattere denne service,” siger adm. direktør Lars Boesgaard i meddelelsen.

Nya Guldberg tiltræder 1. juli og bliver en del af ledelsesgruppen. Hun har tidligere arbejdet med salg af rettigheder hos Licht & Burr Literary Agency og også hos Lindhardt og Ringhof. Før det har hun været ansat hos Munksgaard og Rosinante, oplyser Lindhardt og Ringhof.

Mere fra MediaWatch

Chefredaktør forlader Gaffa

I oktober stoppede mediets direktør, og nu skal bestyrelsen også finde en ny chefredaktør, da den nuværende fratræder, når kalenderen viser 2023.

Mads Brandstrup: Nej tak til Media Freedom Act

Mediepolitikken er for forskellig på tværs af de europæiske lande til, at en fælles lovgivning giver mening, skriver direktør i Danske Medier i et indlæg, der er en kommentar til EU-kommissionens danske chef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs