MediaWatch

DSB har fundet ny producent til Ud & Se

Nystartet selskab, Piccolo Media Group, der har tidligere ejer af JSL Media i front, skal fremover producere DSB's magasin Ud & Se.

I begyndelsen af marts meldte DSB ud, at Datagraf efter tre års samarbejde ikke længere skulle producere kundemagasinet Ud & Se.

Nu står det klart, hvem afløseren bliver. Det er det nystartede selskab Piccolo Media Group A/S, der fremover skal stå for produktionen af magasinet for DSB.

Bag Piccolo Media Group står Jesper Sehested Lund, der tidligere har stået bag magasinforlaget JSL Media og udgivelser som Vi med Hund, som han solgte til Nordjyske Medier i begyndelsen af 2014.

"Piccolo Media har præsenteret et oplæg, der flot knytter det at være på en rejse – både konkret og mentalt – sammen med udgivelsen af et kvalitetsmagasin. Blandt andre stærke oplæg, var vi ikke i tvivl om, at netop Piccolo Medias oplæg kunne tilføre en ny dimension til Ud & Se ved at gøre fælles oplevelser, tanker eller drømme i toget til omdrejningspunkt for magasinet," skriver Niels-Otto Fisker, pressechef i DSB, i en pressemeddelelse.

I starten af året sendte DSB magasinet igennem en konkurrence, hvor tre producenter afgav et bud på opgaven. Det er denne udbudsrunde, der nu er afsluttet med Piccolo Media Group som vinder.

Erfaren redaktør

Ny redaktør for Ud & Se bliver Julie Moestrup, der tidligere har haft redaktørstillinger på blandt andet magasinet Cover, Kulturen på News, Eurowoman og Politikens Ibyen. Hun får selskab af Karen Albjerg, der bliver ny Art Director.

"Det er erfarne folk med håndværket i orden, der som nyt team kommer til at overtage stafetten med at producere og udvikle Ud & Se. Og det er også nødvendigt. Ud & Se har gennem årene udviklet sig til at være et af de meste læste og beundrede magasiner i Danmark. Det er en position, vi vil fastholde og udbygge," skriver Niels-Otto Fisker i meddelelsen.

DSB har udgivet kundemagasinet siden 1980. Ud & Se udkommer 11 gange om året og har 475.000 læsere.

Mere fra MediaWatch

16 medarbejdere fratræder på Jyllands-Posten

Syv journalistiske medarbejdere forlader avisen, mens yderligere ni medarbejdere er blevet opsagt - herunder en redaktionel analysechef. Derudover lukker Jyllands-Posten for kommentarsporet på Facebook. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs