MediaWatch

DSB vælger ny producent til Ud & Se

Datagraf skal fremover ikke producere DSB's kundemagasin, efter at DSB har fået tre bud fra andre på opgaven.

Rettet 9 marts. kl. 09:24 - DSB's kundemagasin, Ud & Se, skal fremover ikke produceres af Datagraf, der har stået for udgivelsen af magasinet siden 2013, skriver Journalisten.

I starten af året sendte DSB magasinet igennem en konkurrenceudsættelse. Udkommet af den er, at DSB har meddelt Datagraf, at Datagraf ikke skal producere magasinet fremover. DSB vil ikke oplyse, hvem den nye udgiver bliver, men fortæller til Journalisten, at man har været i dialog med fem udgivere, hvoraf tre har budt ind på opgaven.

"Vi har søgt efter en samarbejdspartner, der kan udgive, udvikle og forny Ud & Se med afsæt i magasinets grundlæggende koncept. Vi har valgt at gå videre med det bud, som vi mener samlet set knytter det at rejse, fællesskabet i toget og udgivelsens af et kvalitetsmagasin bedst sammen," siger Niels-Otto Fisker, pressechef i DSB, til Journalisten.

Ud & Se har eksisteret siden 1980 og skriver om kultur, livsstil, rejse, forskning og politik.

Artiklen er rettet 9. marts kl. 09:24: Overskrift rettet fra "DSB vælger ny udgiver til Ud & Se " til "DSB vælger ny producent til Ud & Se", idet udgiveren er DSB, mens Datagraf producerer magasinet.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs