MediaWatch

Kamp om annonceplads i Ud & Se

Dansk Folkeparti har gennem flere år været fast annoncør i DSB's magasin, men en gruppe bag crowdfunding-kampagne vil fravriste partiet pladsen.

Carsten Bundgaard/Polfoto/Arkiv
Foto: Carsten Bundgaard/Polfoto/Arkiv

En annonceplads i DSB's Ud & Se er kommet i fokus. I den faste kryds og tværs i magasinet har Dansk Folkeparti i årevist annonceret, men det vil en crowdfunding-kampagne gøre op med. Det skriver politiko.dk.

Kampagnen er startet af Peter Andreas Jørgensen, der arbejder i reklamebranchen, efter han havde læst magasinet under en togtur.

"Jeg skrev det efterfølgende på Facebook, og så var der en masse af mine kontakter i reklamebranchen, der skrev. De var med på den. Og så er vi bare rykket på den," siger Peter Andreas Jørgensen til Politiko.

Målet er at samle 100.000 kr., som skal bruges til annoncer for Dansk Flygtningshjælp og Projekt Udenfor, der hjælper hjemløse. I øjeblikket er der indsamlet omkring 6500 kr. Pengene vil gå til de to organisationer, også selvom crowdfunding-kampagnen ikke når de 100.000 kr.

Henrik Mogensen, pressemedarbejder hos Dansk Folkeparti, siger til Politiko, at partiet er glade for annonceplaceringen og i øvrigt har sikret sig den til udgangen af 2017.

Forsiden lige nu

DR strammer praksis for godkendelse af bijobberi

I en orienteringsmail, som Jyllands-Posten har set, skriver DR's ledelse, at praksis for godkendelse af bijobberi strammes op. Men de interne regler på området er ikke ændret, siger nyhedsdirektør Sandy French til avisen.

Program om kriseramt fodboldklub vinder journalist-pris

Holdet bag et program, som følger fodboldklubben Randers F.C. på tæt hold, vinder prisen "Årets Sportsjournalist." En pris, hvor også en tv-dokumentar om ludomani i fodboldverdenen og en artikelserie om hjernerystelser i dansk idræt var nomineret.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere