MediaWatch

Kamp om annonceplads i Ud & Se

Dansk Folkeparti har gennem flere år været fast annoncør i DSB's magasin, men en gruppe bag crowdfunding-kampagne vil fravriste partiet pladsen.

Foto: Carsten Bundgaard/Polfoto/Arkiv

En annonceplads i DSB's Ud & Se er kommet i fokus. I den faste kryds og tværs i magasinet har Dansk Folkeparti i årevist annonceret, men det vil en crowdfunding-kampagne gøre op med. Det skriver politiko.dk.

Kampagnen er startet af Peter Andreas Jørgensen, der arbejder i reklamebranchen, efter han havde læst magasinet under en togtur.

"Jeg skrev det efterfølgende på Facebook, og så var der en masse af mine kontakter i reklamebranchen, der skrev. De var med på den. Og så er vi bare rykket på den," siger Peter Andreas Jørgensen til Politiko.

Målet er at samle 100.000 kr., som skal bruges til annoncer for Dansk Flygtningshjælp og Projekt Udenfor, der hjælper hjemløse. I øjeblikket er der indsamlet omkring 6500 kr. Pengene vil gå til de to organisationer, også selvom crowdfunding-kampagnen ikke når de 100.000 kr.

Henrik Mogensen, pressemedarbejder hos Dansk Folkeparti, siger til Politiko, at partiet er glade for annonceplaceringen og i øvrigt har sikret sig den til udgangen af 2017.

Mere fra MediaWatch

Chefredaktør forlader Gaffa

I oktober stoppede mediets direktør, og nu skal bestyrelsen også finde en ny chefredaktør, da den nuværende fratræder, når kalenderen viser 2023.

Mads Brandstrup: Nej tak til Media Freedom Act

Mediepolitikken er for forskellig på tværs af de europæiske lande til, at en fælles lovgivning giver mening, skriver direktør i Danske Medier i et indlæg, der er en kommentar til EU-kommissionens danske chef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs