MediaWatch

Bonnier-chef er ny formand i datterselskab

Bonnier Publications adm. direktør har indtaget formandsposten i bestyrelsen i Benjamin Media.

Jesper Buchvald, adm. direktør, Bonnier Publications og formand for Benjamin Media. | Foto: PR/Bonnier Publications

Jesper Buchvald tiltrådte 1. februar som adm. direktør for Bonnier Publications. Samme dato satte han sig i spidsen for bestyrelsen i datterselskabet Benjamin Media. Det viser en registrering i databasen BIQ.

Den nye direktør afløste Michael Cordsen som direktør i Bonnier Publications, og Michael Cordsen har ligeledes forladt Benjamin Medias bestyrelse. Jesper Buchvald er ingenlunde ubekendt med Benjamin Media. Han var således adm. direktør for medievirksomheden i tre år frem til 2013, hvor han skiftede til en stilling som direktør for en nyoprettet afdeling for e-commerce i Bonnier Publications.

Benjamin Media har været ejet 100 pct. af Bonnier siden 2009.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs