MediaWatch

Forbrugerombudsmand: Lov om skjult reklame er klar

I går blev Egmont Publishing politianmeldt i den første sag om skjult reklame rettet mod børn. Forbrugerombudsmand afviser skærpet linje.

Foto: Benjamin Kürstein/Polfoto/Arkiv

Egmont Publishing og Den Blå Planet fik i går en ridse i imagelakken, da Forbrugerombudsmanden politianmeldte begge parter for skjult reklame.

Omdrejningspunktet er en forside af Anders And-bladet fra november 2013, der er blevet til i et kommercielt samarbejde mellem Egmont Publishing og akvariet. I modsætning til Egmont Publishing mener ombudsmanden ikke, at det ikke fremgår tydeligt nok af forsiden, at der er tale om en reklame.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs