MediaWatch

Central Se og Hør-journalist udgiver bog

Tidligere Se og Hør-journalist udgiver om en måneds tid en bog om skandalen om brug af "tys-tys-kilde".

Kasper Kopping, tidligere journalist på Se og Hør, er på vej med en bog, der udkommer i slutningen af oktober. Det skriver BT.

Bogen kommer til at hedde "Helt tys tys - Se og Hør indefra" og udgives af forlaget Turbine. Kasper Kopping fortæller til BT, at han ikke udgiver bogen for at vaske hænder i skandalesagen.

"Jeg skriver flere gange i bogen, at jeg undskylder for min medvirken. Jeg er ked af de ting, jeg har gjort, men jeg vil også gerne have folk til at forstå, hvorfor det kunne ske, og hvorfor det dengang virkede som det mest naturlige i verden. Og så vil jeg ikke lægge skjul på, at bogen også er terapi for mig selv. Den er skrevet, for få mine følelser og frustrationer ud," siger Kasper Kopping til BT.

Han blev efter ni års ansættelse afskediget fra Se og Hør i juni 2014.

Sagen om brug af kreditkortoplysninger på ugebladet begyndte at rulle, da Kasper Koppings tidligere Se og Hør-kollega Ken B. Rasmussen i 2014 udgav bogen "Livet, det forbandede".

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs