MediaWatch

Central Se og Hør-journalist udgiver bog

Tidligere Se og Hør-journalist udgiver om en måneds tid en bog om skandalen om brug af "tys-tys-kilde".

Kasper Kopping, tidligere journalist på Se og Hør, er på vej med en bog, der udkommer i slutningen af oktober. Det skriver BT.

Bogen kommer til at hedde "Helt tys tys - Se og Hør indefra" og udgives af forlaget Turbine. Kasper Kopping fortæller til BT, at han ikke udgiver bogen for at vaske hænder i skandalesagen.

"Jeg skriver flere gange i bogen, at jeg undskylder for min medvirken. Jeg er ked af de ting, jeg har gjort, men jeg vil også gerne have folk til at forstå, hvorfor det kunne ske, og hvorfor det dengang virkede som det mest naturlige i verden. Og så vil jeg ikke lægge skjul på, at bogen også er terapi for mig selv. Den er skrevet, for få mine følelser og frustrationer ud," siger Kasper Kopping til BT.

Han blev efter ni års ansættelse afskediget fra Se og Hør i juni 2014.

Sagen om brug af kreditkortoplysninger på ugebladet begyndte at rulle, da Kasper Koppings tidligere Se og Hør-kollega Ken B. Rasmussen i 2014 udgav bogen "Livet, det forbandede".

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs