MediaWatch

Presset Readly får tilført yderligere kapital

Det svenske firma, der vil være "magasinernes Spotify", lukker kontor i Stockholm efter tocifret millionunderskud i 2014. Ny kapital er skudt ind i selskabet.

Ambitiøse planer om at blive "magasinernes Spotify" har fået et skud for boven hos svenske Readly. Selskabet bag magasin-platformen lukker sit kontor i Stockholm og vil i stedet arbejde ud fra hovedkontoret i provinsbyen Växjö i Småland. Det skriver svenske Dagens Media.

Readly får samtidig tilført kapital endnu engang. Igen er det Zouk Capital, der skyder penge ind i firmaet. For nylig skød samme investor 20 mio. svenske kr., svarende til knap 16 mio. danske kr.,  ind i Readly. Denne gang vil adm. direktør Per Hellberg ikke oplyse til Dagens Media, hvor mange penge det drejer sig om.

Ifølge Dagens Media er behov for at tilføre op mod 100 mio. svenske kr. i ekstra kapital. Den friske kapital skal bl.a. andet komme i hus via en aktieemission. Per Hellberg siger, at pengene fra Zouk Capital er "en betydelig del" af den samlede målsætning.

"Det er et stærkt signal, at en aktør går ind og garanterer en betydelig del af beløbet, allerede inden aktieemissionen er på plads," siger Per Hellberg til Dagens Media.

Readly kom ud af 2014 med et tab på 45 mio. svenske kr.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs