MediaWatch

Egmont Publishing skal på medarbejderjagt hurtigst muligt

Euroman står uden art director, efter den hidtidige er blevet fyret. Arbejdet med at finde en afløser begynder med det samme, siger Egmont Publishings magasinchef.

Foto: Steen Brogaard

Der er godt gang i udskiftningen på Euroman. Chefredaktør Kasper Steenbach valgte tidligere på måneden at sige sin stilling op, fordi han er uenig i Egmont Publishings beslutning om at outsource en del af layout-arbejdet til Vietnam. Den øvelse koster 13 arbejdspladser hos magasinudgiveren.

I dag er det så kommet fra, at også den grafiske førstemand, art director Sune Ehlers, stopper på Euroman. Han er blevet fyret, og det skyldes også uenighed i outsourcing-tiltaget.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Pluto TV udfordrer streamingmarkedet med gratis indhold

Efter et milliardopkøb i 2019 er det gået stærkt for Pluto TV, der for ni år siden blev skabt i et ”snusket varehus” i Los Angeles. Nu har den gratis streamingtjeneste gjort indtog i Norden. Partnerskab med Viaplay giver store forventninger allerede på kort sigt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs