MediaWatch

Egmont Publishing afskediger otte medarbejdere

Egmont Publishing siger farvel til i alt 13 medarbejdere. Af dem er otte blevet afskediget.

Foto: Steen Brogaard

Opdateret 15.35 - Tidligere på ugen meddelte Egmont Publishing, at en del af forlagets layout-opgaver outsources til Vietnam. Det betyder farvel til 13 medarbejdere.

I dag meddeler Egmont så, at de 13 stillinger er fundet. Fem har søgt og fået en frivillig fratrædelse, mens otte er blevet afskediget.

"Det er ikke let at skulle sige farvel til dygtige medarbejdere, og jeg vil gerne sige et stort tak for den indsats, som alle – også vores fællestillidsmand - har ydet i den her proces. Nu gør vi, hvad vi kan, for at få de medarbejdere, som ikke skal være hos os mere, bedst muligt videre," siger HR-direktør i Egmont Publishing, Mette Bering, i en pressemeddelelse.

Fællestillidsmand Christine Grøntved begræder afskedigelsen af medarbejderne.

"Det er ikke en god dag, og det er rigtig svært at sige farvel til gode kollegaer. Når det er sagt, så har ledelsen kørt en professionel proces," siger fællestillidsmanden i meddelelsen.

Afskeden betyder, at 31 layoutmedarbejdere er blevet til 18. Der vil stadig være en art director på hver af de 13 redaktioner og for nogles vedkommende én eller to assisterende art directors alt efter redaktionens størelse.

Nyhedsrig uge

Det har i det hele taget været en begivenhedsrig uge for magasinudgiveren med base i Hellerup. Samtidig med flytningen af layout-opgaver til Vietnam sagde Euromans chefredaktør, Kasper Steenbach, sin stilling op i uenighed med beslutningen.

Samme dag, mandag, blev det meddelt, at Erling Tind Larsen fremover skal være digital chefredaktør ved siden af sit job som chefredaktør på Her & Nu. En ny kommerciel direktør blev også udpeget i form af Frank Vilstrup.

Tirsdag meddelte Egmont Publishing så, at magasinudgiveren flytter fra sine nuværende lokaler i Hellerup til Emdrup, hvor Egmont Publishing overtager lokaler, som tidligere har tilhørt Realkredit Danmark og Danske Bank.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs