MediaWatch

Pernille Aalund: Alt står åbent

Aller satte i går en stopper for ambitionerne om at fiske ny omsætning på det globale, digitale marked og beskar innvationsafdelingen dybt. Det betyder også nye tider for direktør Pernille Aalund.

Foto: Mik Eskestad/Polfoto

Det er tre år siden, at Aller Media lod tæppet gå for husets innovationsafdeling. Med innovationsdirektør Pernille Aalund i spidsen skete det med voluminøse ambitioner om at teste 250 ideer årligt og føje ny millionomsætning til Aller-koncernen. Målet var et bidrag på 100 mio. kr. fra nye digitale og globalt tænkte projekter i løbet af tre år.

I går blev der gjort status, da Aller-koncernen trak stikket på innovationsafdelingen og de fire projekter, den har født. Det drejer sig om det mobilbaserede ordspil Wordbase, det royale netmedie Royalista, sneakers-sitet Le Sneaks og e-game magasinet 1337.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs