MediaWatch

Elle rykker rundt i redaktørlaget

Allers modeunivers Elle gennemfører en omrokering blandt redaktørerne. Bl.a. udnævnes en ny moderedaktør og to nye redaktørstillinger oprettes.

Foto: PR

En større stoledans er i gang i Allers modeunivers Elle. I alt fem personer får nye opgaver og jobtitler.

Josephine Aarkrogh bliver ny moderedaktør. Hun har tidligere været assisterende moderedaktør. Den hidtidige moderedaktør, Mie Juel, indtager i stedet en nyoprettet stilling som stylingredaktør.

Også shoppingredaktør er en ny titel i Elles univers. Den post indtager af Johanne Brostrøm, som indtil nu har været assisterende moderedaktør.

Desuden bliver redaktionschef Malou Wedel Brunn ny redaktør for Elle og Elle Decoration. Skønhedsredaktør Anne Pedersen får udvidet sit ansvarsområde og bliver kreativ redaktør. Hun får ansvaret for mode- og skønhedsstoffet i hele Elle-universet.

"Det går rigtigt godt for Elle Danmark i øjeblikket med en god udvikling i oplaget og flotte læsertal. Denne udvikling ønsker vi at understøtte yderligere med et mere dedikeret fokus på de områder, som er vigtige for vores annoncører, kommercielle partnere og læsere,” siger Elles chefredaktør Cecilie Ingdal Christiansen i en pressemeddelelse.

I Elle-universet indgår titler som Elle Decotation, Elle Collections og Elle Trendbibel.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs