MediaWatch

Aller nupper resten af Nyhavn Rejser

Aller Media tager fuld kontrol over ejerskab og ledelse af Nyhavn Rejser. Det sker i forbindelse med, at rejseselskabets direktør stopper.

To år efter at Aller Media overraskede branchen med købet af 70 pct. af Nyhavn Rejser, konsoliderer koncernen den unge rejsedivision. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Aller Media.

Købet af Nyhavn Rejser var Aller Medias springbræt ind i rejsebranchen og et nyt forretningsområde, der skal generere ny omsætning i et faldende bladmarked. Rejsedivisionen Aller Leisure, der blev etableret i 2013, er siden blevet udbygget med rejseselskaberne Kulturrejser Europa og senest Nilles Rejser.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs