MediaWatch

Det betalte medierne i selskabsskat i 2013

Aller Media og JP/Politikens Hus lægger fortsat flest penge i statskassen blandt de danske udgivere, mens Discovery topper blandt de internationalt ejede, viser skatteliste for 2013.

Foto: Jens Dresling/Polfoto

Lidt færre bidrog med ingenting, og flere udgivere betalte til gengæld mindre i selskabsskab i 2013 i forhold til 2012, viser skattelisten for 2013, som Skat har offentliggjort i dag.

I 2012 var det ugebladskoncernen Aller Holding, der toppede som skattebetaler blandt medierne. Det gør koncernen koncernen også i 2013, selvom beløbet, 55 mio. kr. er 14 mio. kr. mindre end i 2012. Dagbladsforretningen i JP/Politikens Hus sendte næstflest penge videre til statskassen med en indbetaling på 52 mio. kr. i selskabsskat, hvilket er tre mio. kr. mere end i 2012.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Pluto TV udfordrer streamingmarkedet med gratis indhold

Efter et milliardopkøb i 2019 er det gået stærkt for Pluto TV, der for ni år siden blev skabt i et ”snusket varehus” i Los Angeles. Nu har den gratis streamingtjeneste gjort indtog i Norden. Partnerskab med Viaplay giver store forventninger allerede på kort sigt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs