MediaWatch

Det betalte medierne i selskabsskat i 2013

Aller Media og JP/Politikens Hus lægger fortsat flest penge i statskassen blandt de danske udgivere, mens Discovery topper blandt de internationalt ejede, viser skatteliste for 2013.

Foto: Jens Dresling/Polfoto

Lidt færre bidrog med ingenting, og flere udgivere betalte til gengæld mindre i selskabsskab i 2013 i forhold til 2012, viser skattelisten for 2013, som Skat har offentliggjort i dag.

I 2012 var det ugebladskoncernen Aller Holding, der toppede som skattebetaler blandt medierne. Det gør koncernen koncernen også i 2013, selvom beløbet, 55 mio. kr. er 14 mio. kr. mindre end i 2012. Dagbladsforretningen i JP/Politikens Hus sendte næstflest penge videre til statskassen med en indbetaling på 52 mio. kr. i selskabsskat, hvilket er tre mio. kr. mere end i 2012.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Inddrag brugerne i din personalisering

Personalisering er ikke en invasion af redaktionel selvstændighed, hvis vi selv tager ansvar for, hvordan det implementeres - men alligevel ender personaliseret indhold ofte i bjælke 13 på websitet. Sådan lyder det fra ugens klummeskribent Malte Jørstad, som giver et par råd til at gøre oplevelsen nemmere for både medie og modtager.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs