MediaWatch

Kendte vil sagsøge Pål Thore Krosby

En række kendte danskere, som muligvis har fået deres kreditkort-brug ulovligt overvåget af Se og Hør, vil senere i dag anmelde Aller Media til politiet, erfarer Jyllands-Posten.

Chefgruppen i Aller Media kan komme under yderligere pres.

En række kendte danskere, som angiveligt har fået deres kreditkort-brug ulovligt overvåget af Se og Hør, vil senere i dag anmelde Aller Media til politiet, erfarer Jyllands-Posten.

Det drejer sig ifølge Jyllands-Postens oplysninger om blandt andre "X Factor"-dommer Remee, Mads Mikkelsen,  Rasmus Seebach, Rigmor Zobel og hendes mand Jesper Raun, Casper Christensen og Iben Hjejle.

De kendte retter deres skyts mod Pål Thore Krosby, adm. direktør i Aller Media.  Jyllands-Posten erfarer, at anmeldelsen bl.a. vil rette sig mod Aller Medias topchef. De kendte mener ifølge avisen, at han har overordnede ansvar for, at Se og Hørs hemmelige kilde ved Nets har leveret oplysninger om deres brug af kreditkort.

Det er uklart, hvad politianmeldelsen præcis vil omfatte.

Også andre mulige ofre er klar til at tage drastiske metoder i brug over for Se og Hør. Skuespiller og tv-vært Pelle Hvenegaard, Morten Helveg Petersen og Line Baun Danielsen overvejer et fælles søgsmål.

"Jeg har overvejet at rejse en sag mod Se og Hør, og min advokat er i gang med at undersøge, hvad forældelsesfristen er i den her sag. Hvis ikke sagen ikke falder på grund af forældelsesfristen, vil jeg forsøge at lave et fælles søgsmål mod Aller Media," siger Line Baun Danielsen.

Janni Spies har hyret en topadvokat til at "se på situationen" efter afsløringerne af Se og Hørs hemmelige kilde, skriver Jyllands-Posten.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs