MediaWatch

Avis: Aller-chef vil ikke afvise lukning af Se & Hør

Adm. direktør for Aller Media vil ikke udelukke, at afsløringerne om Se & Hør kan ende med at lukke bladet,  skriver Jyllands-Posten.

Hvis beskyldningerne mod Se & Hør viser sig at være sande, vil adm. direktør for Aller Media, Pål Thore Krosby, ikke afvise, at de kan få alvorlige konsekvenser for ugebladet, skriver Jyllands-Posten.

"Der er mange forhold, der afgør, om Se & Hør har en fremtid. I det, der har være fremme, er det ikke Se & Hør som blad, der har gjort noget kriminelt. Det er nogle enkelte personer, der muligvis har gjort noget ulovligt. Man må skelne her. Men det er en usikker verden, og man kan aldrig vide, hvad der vil ske," siger Pål Thore Krosby til Jyllands-Posten.

Aller-direktøren understreger, at han endnu ikke har set endegyldige beviser for, at der er foregået ulovligheder på Se & Hør. Han siger dog også, at afsløringerne af ugebladets overvågning af kendtes kreditkorttransaktioner ikke kun handler om jura, men også om et moralsk og etisk ansvar i Aller.

I samme ombæring fortæller han, at han vil vente på Allers interne undersøgelse, før han beslutter, om tidligere chefredaktør på Se 6 Hør og nuværende udgiverdirektør i Aller Media, Per Ingdal, skal sendes hjem, ligesom det er sket for andre medarbejdere, hvis navn er dukket op i sagen.

DR: Tys-tys kilde lækkede oplysninger til Se og Hør per sms

Bettina Aller: Vi er parate til at tage de nødvendige konsekvenser

Qvortrup hyrer advokat

Politiet: Mange Se og Hør-afhøringer på vej 

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs