MediaWatch

Bettina Aller: Vi er parate til at tage de nødvendige konsekvenser

Bestyrelsesformand i Aller Media, Bettina Aller, bakker i en meddelelse op om Aller-koncernens interne undersøgelse og lukker samtidig ned for yderligere kommentarer, mens sagen undersøges.

Aller-familien kommenterer nu for første gang sagen om den angiveligt årelange brug af ulovligt indhentede oplysninger om kendte på Se og Hør.

"Jeg tager stærkt afstand fra anvendelsen af alle former for ulovlige metoder, og jeg bakker fuldt op om, at administrerende direktør, Pål Thore Krosby, har taget initiativ til en uvildig ekstern undersøgelse med nogle af landets mest anerkendt eksperter. Det er i min og Allers interesse, at alt kommer frem i den her sag, så vi kan tage de nødvendige konsekvenser og handlinger, hvis påstandene om Se og Hør er korrekte," lyder det fra bestyrelsesformand i Aller Media A/S Bettina Aller i pressemeddelelsen.

Hun siger videre, at koncernen vil lukke ned for yderligere kommentarer til sagen, mens undersøgelsen står op og opfordrer berørte til at være tys-tys over for pressen:

"Derfor er det også ekstremt vigtigt, at undersøgelsesgruppen får adgang til alt information og alle data hos os og hos eventuelle tredjeparter samt får den nødvendige arbejdsro, så de kan gøre deres arbejde bedst muligt. Det betyder bl.a., at vi, imens undersøgelsen står på, ikke kan kommentere på enkeltsager og konkrete personer relateret til sagen."

"Endvidere vil jeg understrege, på anbefaling fra undersøgelsesgruppens leder, advokat Henrik Stagetorn, at de personerm der kan sidde inde med relevante oplysninger i sagen eller er berørt på anden måde, ikke udtaler sig til medierne – det kan kun være med til at vanskeliggøre arbejdet. Det ligger mig meget på sinde, at vi som et moderne mediehus lever op til vores juridiske og moralske ansvar.”

Bettina Aller er ud over bestyrelsesformand i Aller Media, medejer og koncerndirektør i Aller Holding, der ejer Aller Media A/S. Aller Holding tegnes desuden af koncerndirektør Erik Aller, der desuden er bestyrelsesformand for Aller i Norge samt Katinka Aller, der har formandsskabet i bestyrelsen for Allers svenske aktiviteter.

 

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs