MediaWatch

Aller-bureau lukker Aarhus-kontor og opsiger ansatte efter nyt underskud

Udsigt til endnu et år med utilfredsstillende resultat og underskud får Aller-bureauet OTW til at snitte linjen skarpere til, lukke kontoret i Aarhus og sætte mål om positivt resultat i 2022 med ny direktør i spidsen.

Foto: PR / Aller Media

Aller Medias danske contentbureau OTW siger farvel til sit kontor i Aarhus og vil fremover kun have kontor i København. Her samles de tilbageværende medarbejderkræfter om en strammere strategisk linje under ny adm. direktør i skikkelse af Jeppe Veddinge, der siden 2019 har været udviklingsdirektør samme sted. Det fortæller han til MediaWatch.

Han træder officielt til som ny øverste chef for OTW 1. oktober, hvor han afløser Heine Jørgenensen, der siden juni har været konstitueret direktør, efter Annette Bach opsagde sin stilling adm. direktør i Aller-bureauet, der bl.a. står for produktion af kunde- og annoncefinansierede magasiner.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs