MediaWatch

Aller-bureau henter ny udviklingsdirektør

Aller Medias contentbureau OTW har hyret erfaren kommunikationsprofil med fortid i Geelmuyden Kiese og Radius til at varetage bureauets udvikling fremadrettet.

Foto: FSC Danmark/Aller Media

Som led i et større fremstød, der skal sætte fart på udviklingen, har Allers contentbureau OTW netop hentet Jeppe Veddinge ind til en nyoprettet stilling som udviklingsdirektør. Det oplyser OTW i en pressemeddelelse.

Jeppe Veddinge har årelang erfaring fra kommunikationsbranchen, hvor han bl.a. gennem otte år har været partner i Geelmuyden Kiese, indtil han i 2014 blev direktør i kommunikationsbureauet Radius. I foråret skiftede han til Implement Consulting Group, men nu rykker han altså videre til OTW.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Organisationer: EU-afgørelse baner vej for digital nulmoms på magasiner

EU's ministerråd har godkendt en ændring af et momsdirektiv, som giver EU's medlemslande større fleksibilitet i forhold til at indføre fx nulmoms. Ifølge Danske Medier, Grakom og Dansk Erhverv er det et grønt lys fra EU-side til at udvide digital nulmoms til digitale magasiner i Danmark.

DR-chef stopper efter sag om grænseoverskridende adfærd

DR har indledt en personalesag imod en chef for at have opført sig i strid med DR's interne kodeks for god adfærd. Chefen er stoppet, oplyser DR, der i januar vil foretage en anonym undersøgelse internt om omfanget af krænkende adfærd. DR-chef erkender og undskylder i opslag på Facebook. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs