MediaWatch

TV2's nye direktør vil vriste seerne væk fra Facebook

Den nyligt tiltrådte digitale direktør hos TV2, Anders Blauenfeldt, vil flytte smartphonebrugerne over i stationens univers.

Tid er penge. Den udtærskede sandhed gælder ikke mindst i medieverdenen, hvor det handler om at få brugerne til at lægge mest muligt af den hos netop ens eget medie, så der kommer flest muligt abonnements- og annoncekroner i kassen.

Derfor er en af hovedopgaverne for TV2's digitale direktør Anders Blauenfeldt, der tiltrådte den nyoprettede stilling 1. februar, at få seerne til at bruge mest muligt tid i hans univers. Foruden de traditionelle seere vil han blandt andet også hamstre mere opmærksomhed hos de, der ser tv med telefonen i hånden.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs