MediaWatch

TV 2 blænder op for businesskanal i næste uge

TV 2 Business går i luften 17. maj. Den nye kanal bliver målrettet brugere på mobil og tablets.

Foto: Henrik Ohsten/TV 2

Efter et langt tilløb kan seere kl. 6 om morgenen tirsdag 17. maj første gang se den nye tv-kanal TV 2 Business. Det skriver Børsen.

Seerne behøver ikke bruge tid på at lede efter fjernbetjening, for tv-kanalen bliver kun streamet. Det betyder, at seerne i stedet skal finde deres smartphones, tablets eller computere frem for at se TV 2 Business.

"Kanalen er tænkt som mobile first og til individuelt forbrug. Derfor er den indrettet sådan, at alle tekster skal kunne læses på den mindre skærm," siger digital direktør på TV 2 Anders Blauenfeldt til Børsen.

TV 2 Business bliver den 8. kanal i TV 2-familien og vil som udgangspunkt blive solgt i et abonnement til 49 kr. Det vil samtidig give adgang til TV 2 News.

Ambitionen for den nye kanal er ifølge nyheds- og souschef Jacob Nybroe, der er ansvarlig for lanceringen, at TV2 Business kan blive for erhvervslivet, hvad TV2 News er for det politiske liv.

Kanalen har været undervejs i halvandet år, siden Berlingske Media og TV 2 blev enige om satsningen. I november trak Berlingske Media sig imidlertid fra projektet, og TV 2 valgte at gå videre selv.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Aller Media nedlægger printmagasin til unge, TV 2 Øst får ny adm. direktør, og reklame fra Liberal Alliance på TV3+ har rejst debat om politiske reklamer på tv. Få overblikket over den seneste uge i mediedanmark her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs