MediaWatch

Producentforeningen skifter formand

Producentforeningen har sat nyt bestyrelseshold og midlertidig udpeget ny formand og næstformand inden det endelige formandsvalg i slutningen af maj.

Foto: Sebastian Buur Gundvald/Polfoto

Producentforeningen har skiftet ud på flere bestyrelsesstole, skriver foreningen. Efter fem år som formand er Nina Crone fra Crone Film fratrådt, men bliver i bestyrelsen som menigt medlem.

Hun er foreløbig afløst af Per Rosendal, der hidtil har været næstformand, og som repræsenterer spilbranchen. Næstformandsposten er midlertidig overtaget af Malene R. Ehlers, der er driftsdirektør, COO, i Nordisk Film Production. Bestyrelsen vælger endeligt ny formand og næstformand på et bestyrelsesmøde i slutningen af maj, oplyser foreningen. 

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs