MediaWatch

Producentforeningen skifter formand

Producentforeningen har sat nyt bestyrelseshold og midlertidig udpeget ny formand og næstformand inden det endelige formandsvalg i slutningen af maj.

Foto: Sebastian Buur Gundvald/Polfoto

Producentforeningen har skiftet ud på flere bestyrelsesstole, skriver foreningen. Efter fem år som formand er Nina Crone fra Crone Film fratrådt, men bliver i bestyrelsen som menigt medlem.

Hun er foreløbig afløst af Per Rosendal, der hidtil har været næstformand, og som repræsenterer spilbranchen. Næstformandsposten er midlertidig overtaget af Malene R. Ehlers, der er driftsdirektør, COO, i Nordisk Film Production. Bestyrelsen vælger endeligt ny formand og næstformand på et bestyrelsesmøde i slutningen af maj, oplyser foreningen. 

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs