MediaWatch

Briterne fordobler streaming-sening på et år

Britiske tv-seere næsten fordoblede deres tidsforbrug af streamingtjenester i 2015. Flow-tv er dog stadig den mest populære måde at se levende billeder på.

Foto: Dan Goodman/AP/Polfoto/Arkiv

En gennemsnitlig brite så i 2015 streaming-tv i mere end en time og et kvarter, 77 minutter, hver uge. Det er næsten en fordobling fra 40 min. i 2014, skriver The Guardian med henvisning til en rapport fra Thinkbox, der varetager en række tv-selskabers kommercielle interesser.

De største streamingtjenester i Storbritannien er Netflix og Amazon Prime. De 77 minutter ugentligt svarer til, at streamingtjenester sidder på 4 pct. af den tid, som briterne bruger på at se levende billeder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Debat: Mediepolitik uden jordforbindelse

Magter folketing og regering at lave en medieaftale, der kan gennemføres, og vil den fungere i virkelighedens mediemarked? Sporene skræmmer. Den seneste medieaftale fra 2018 er et klart eksempel på, hvor galt det kan gå. Men den var desværre ikke en undtagelse. Sådan lyder det fra rådgiver og tidl. generaldirektør i DR Christian S. Nissen i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs