MediaWatch

Netflix producerer lokalt indhold i Tyskland

Den globale streamingtjeneste skruer op for tilstedeværelsen i Tyskland med produktionen af lokal serie.

Foto: Dan Goodman/AP/Polfoto/Arkiv

"Dark" er navnet på en serie, der i 2017 vil have premiere på Netflix. Det skriver flere udenlandske medier, bl.a. TBI Vision.

Serien bliver beskrevet som et "familiedrama med et overnaturligt twist" og har flere af de tungere personer fra den tyske filmindustri bag kameraet, bl.a. to producere der var med på holdet bag den Oscar-vindende film "De andres liv".

Netflix har på det seneste enten præsenteret nye lokalt producerede serier eller luftet tanker om det. Bl.a. er en ny fransk serie med titlen "Marseille" blevet præsenteret.

Til gengæld er der ikke umiddelbart udsigt til, at Netflix vil kaste sig ind i indholdsproduktion på skandinavisk grund, sådan som bl.a. Nordisk Film drømmer om.

"Netflix klarer sig godt på markeder som de nordiske lande, som har en appetit for engelsksproget indhold," sagde senioranalytiker på tv-markedet for det internationale analysehus IHS, Jonathan Broughton, tidligere på måneden til Variety.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs