MediaWatch

Ejer af Canal+ hæver buddet på spilproducent

Der er gang i en opkøbskamp mellem Vivendi, der står bag bl.a. Canal+, og spilselskabet Gameloft, der vægrer sig ved at blive solgt til Vivendi.

Formand for Vivendis supervisory board Vincent Bolloré (tv.), som også bag Bolloré Group. | Foto: Jacques Brinon/AP/Polfoto/Arkiv

Vivendi er ivrige efter at få fingrene i spilproducenten Gameloft, og det har fået Vivendi til at hæve buddet på spilselskabet. Det skriver Financial Times.

Vivendi, der står bag bl.a. Canal+ og Universal Music og har en ejerandel i produktionskæmpen Banijay Zodiak, bød i første omgang 6 euro pr. aktie. Det blev imidlertid afvist af Gameloft, der ikke mente, at buddet var godt nok, og at Vivendi i øvrigt ikke har "et eneste selskab, der kan give synergier til Gameloft," meddelte spilproducenten ifølge Financial Times.

Nu er buddet så hævet til 7,20 euro pr. aktie. Det værdiansætter Gameloft til en værdi på omkring 610 mio. euro, svarende til 4,6 mia. kr.

Købstilbuddet kommer, efter Vivendi tidligere på året krydsede en ejerandel på 30 pct. i Gameloft. Og dermed er Vivendi ifølge fransk lov forpligtet til at give et tilbud til de øvrige aktionærer i Gameloft.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs