MediaWatch

MTG sælger ukrainsk Viasat-forretning

Viasat-forretningen i Ukraine er solgt til lokalt selskab. Salget er en del af MTG's strategiske gennemgang af porteføljen, siger topchefen.

Tv-koncernen MTG fortsætter med at sælge ud de ældre tv-forretninger. Seneste skud på stammen er et salg af betalingstv-forretningen Viasat Ukraine. Det meddeler MTG i en fondsbørsmeddelelse.

Viasat Ukraine sælger betalingstv-pakker med op til 110 kanaler på dets satellittv-platform. Køberen er det ukrainske selskab 1+1 Media Group.

"Salget af vores ukrainske aktiviteter er en del af vores igangværende strategiske gennemgang af vores portefølje. Det ukraniske hold har skabt populære tv-underholdsningsplatforme og produkter, og vi ønsker dem stor succes i fremtiden," udtaler Jørgen Madsen Lindemann, adm. direktør i MTG.

Handlen er betinget af godkendelse af konkurrencemyndighederne i Ukraine.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Regeringen går efter kun at sælge 49 pct. af TV 2, ugebladskæmpen Aller kom med regnskab, som ikke så godt ud for den danske dels vedkommende, og DF meldte sig klar til at skrue på de ønskede DR-besparelser. Det er blevet tid til ugens tour gennem mediebranchens største begivenheder.

Facebook vil prioritere "troværdige" nyheder

Medlemsundersøgelser skal luge ud i falske nyheder og få lokale medier til at fylde mere i Facebooks feed. Samlet set skal mængden af nyheder dog fortsat reduceres med en femtedel.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere