MediaWatch

MTG sælger ukrainsk Viasat-forretning

Viasat-forretningen i Ukraine er solgt til lokalt selskab. Salget er en del af MTG's strategiske gennemgang af porteføljen, siger topchefen.

Foto: PR-foto

Tv-koncernen MTG fortsætter med at sælge ud de ældre tv-forretninger. Seneste skud på stammen er et salg af betalingstv-forretningen Viasat Ukraine. Det meddeler MTG i en fondsbørsmeddelelse.

Viasat Ukraine sælger betalingstv-pakker med op til 110 kanaler på dets satellittv-platform. Køberen er det ukrainske selskab 1+1 Media Group.

"Salget af vores ukrainske aktiviteter er en del af vores igangværende strategiske gennemgang af vores portefølje. Det ukraniske hold har skabt populære tv-underholdsningsplatforme og produkter, og vi ønsker dem stor succes i fremtiden," udtaler Jørgen Madsen Lindemann, adm. direktør i MTG.

Handlen er betinget af godkendelse af konkurrencemyndighederne i Ukraine.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jyllands-Posten skærer millioner af printsider væk, nye tal gør status over tv- og streaming-forbruget, og forskere giver tips til kunstig intelligens i medievirksomheder. Vi gennemgår de saftigste historier på MediaWatch i uge 49 lige her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs