MediaWatch

MTG udnævner ny CFO

Den danske gren af MTG har fundet en ny kassemester i egne rækker.

Peter Carsten Petersen, CFO, MTG Danmark | Foto: PR

Peter Carsten Petersen er udnævnt til ny CFO, eller på dansk økonomidirektør, hos MTG Danmark. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Den nye direktør har været ansat i koncernen i 10 år og har senest været CFO for selskabet MTGTV A/S. Efter en ændring af organisationen i 2015 er den danske del af forretningen blevet samlet under MTG-brandet, og selskabet skal fremover kun have én økonomidirektør. Det valg er altså faldet på Peter Carsten Petersen.

"Peter Carsten Petersen har leveret en fremragende indsats gennem 10 år, og det var derfor et helt naturligt valg at rekruttere i egne rækker til en CFO til den samlede danske MTG-forretning. Han har den nødvendige forståelse for hele forretningen og har de evner, der skal til for at kunne supportere og udfordre vores forretning og ledelsen bedst muligt," udtaler Kim Poder, adm. direktør for MTG Danmark, i en pressemeddelelse.

Den nye direktør glæder sig over at fortsætte i selskabet.

"MTG er unikt positioneret til fortsat at levere i den rivende udvikling, som vores industri befinder sig i. Vi vil fortsætte med at investere i det rette indhold og platforme, som skal sikre, at vi leverer de produkter, som kunderne efterspørger i dag. Jeg ser frem til fortsat at være en del af det suveræne team, som MTG Danmark er, og til de spændende opgaver, der ligger forude," siger Peter Carsten Petersen i pressemeddelelsen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs