MediaWatch

MTG udnævner ny CFO

Den danske gren af MTG har fundet en ny kassemester i egne rækker.

Peter Carsten Petersen, CFO, MTG Danmark

Peter Carsten Petersen er udnævnt til ny CFO, eller på dansk økonomidirektør, hos MTG Danmark. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Den nye direktør har været ansat i koncernen i 10 år og har senest været CFO for selskabet MTGTV A/S. Efter en ændring af organisationen i 2015 er den danske del af forretningen blevet samlet under MTG-brandet, og selskabet skal fremover kun have én økonomidirektør. Det valg er altså faldet på Peter Carsten Petersen.

"Peter Carsten Petersen har leveret en fremragende indsats gennem 10 år, og det var derfor et helt naturligt valg at rekruttere i egne rækker til en CFO til den samlede danske MTG-forretning. Han har den nødvendige forståelse for hele forretningen og har de evner, der skal til for at kunne supportere og udfordre vores forretning og ledelsen bedst muligt," udtaler Kim Poder, adm. direktør for MTG Danmark, i en pressemeddelelse.

Den nye direktør glæder sig over at fortsætte i selskabet.

"MTG er unikt positioneret til fortsat at levere i den rivende udvikling, som vores industri befinder sig i. Vi vil fortsætte med at investere i det rette indhold og platforme, som skal sikre, at vi leverer de produkter, som kunderne efterspørger i dag. Jeg ser frem til fortsat at være en del af det suveræne team, som MTG Danmark er, og til de spændende opgaver, der ligger forude," siger Peter Carsten Petersen i pressemeddelelsen.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Regeringen går efter kun at sælge 49 pct. af TV 2, ugebladskæmpen Aller kom med regnskab, som ikke så godt ud for den danske dels vedkommende, og DF meldte sig klar til at skrue på de ønskede DR-besparelser. Det er blevet tid til ugens tour gennem mediebranchens største begivenheder.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere