MediaWatch

Medie: MTG overvejer salg af Nice Entertainment

Flere medier skriver, at tv-koncernen overvejer at sælge det nordiske produktionsselskab. MTG kalder det rygter og spekulationer.

Norske Morten Aass er topchef i MTG's produktionsselskab Nice Entertainment Group.

Tv-koncernen MTG overvejer at skille sig af med det nordiske produktionsselskab Nice Entertainment Group bare to år efter, at MTG købte selskabet.

Det skriver det internationale medie C21Media, som bygger historien på anonyme kilder. En anonym kilde siger ligeledes til det svenske medie Resume, at MTG "ser på et salg" af Nice Entertainment Group.

MTG vil ikke kommentere, om koncernen har sat et salgsskilt på produktionsselskabet.

"Rygter og spekulationer er noget, som dukker op nu og da, men det er aldrig noget vi kommenterer," siger Jessica Sjöberg, direktør for corporate comunications i MTG til Resume.

Heller ikke adm. direktør i Nice Entertainment, Morten Aass, ønsker at udtale sig om sagen og henviser til MTG, skriver Resume.

MTG købte i 2013 86,6 pct. af aktierne i Nice Entertainment Group af den daværende ejer Cap Man for 84,4 mio. euro, svarende til 629,6 mio. kr.

I Danmark valgte Nice Entertainment Group for halvandet år siden at samle de danske selskaber Strix og Gong i et selskab, som har tidligere Strix-direktør Fredrik Hillerbrand som adm. direktør.

Forsiden lige nu

MTG sælger tv-forretning i Bulgarien

TV3-ejeren siger farvel til tv-markedet uden for Norden med frasalg af bulgarsk tv-forretning. Salget sker til en pris, der er næsten fire gange lavere, end da MTG købte selskabet i 2008.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere