MediaWatch

Advokatfirma undersøges i endnu en sag om mulig svindel

Forening for musikproducenter har bedt politiet undersøge en faktura fra advokatfirma efter mistanke om fup. 

Foto: Lars Krabbe/Polfoto/Arkiv

Det konkursramte advokatfirma Johan Schlüter er endnu en gang kommet i søgelyset i en sag om mulig svindel. Det er musikproducentforeningen Kopifond, der har bedt politiet undersøge ægtheden en faktura på 1,5 mio. kr. Det skriver Finans.dk.

Advokatfirmaet har en anden verserende sag mod Producentforening, der repræsentere film- og tv-producenter.

Sagen drejer sig om muligt fup med copyright-indtægter for 175 mio. kr., som Producentforeningen mener, der er blevet svindlet for gennem selskabet Registrering Danmark.      

Firmaet var stiftet og ejet af Johan Schlüter Advokatfirma. En person er sigtet i sagen. Alle involverede nægter sig skyldige.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs