MediaWatch

Ny TV 2-direktør: Et tilbud, jeg ikke kunne sige nej til

Anders Blauenfeldt bliver en del af TV 2's direktion i en ny stilling som digital direktør. Han vil trække på tidligere erfaringer fra jobs i TDC og Mofibo.

Foto: TV 2

1. februar bliver første arbejdsdag for Anders Blauenfeldt på posten som digital direktør for TV 2. Dermed udfylder han den direktionspost, som TV 2 har søgt en person til de seneste måneder.

De digitale ambitioner lyder på en fordobling af omsætningen på tre år. Som et led i det mål har TV 2 været på jagt efter en digital direktør og er altså endt med at nedlægge Anders Blauenfeldt. Han kommer fra en stilling i e-bogsportalen Mofibo.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Kulturminister om regulering af sociale medier: Vi har sovet i timen

Regeringen er på vej med et lovforslag om regulering af ulovligt indhold på sociale medier. Det er led i en ambition om i højere grad at kunne stille techselsaber til ansvar for spredningen af indhold på deres platforme. Men der mangler et opgør med indhold, der er skadeligt uden at være ulovligt, lyder det fra kulturministeren.

Filmfolk vil have lavet om på støttemodellen til dansk film

DR og TV 2 bør i fremtiden skulle forpligte sig til støtte danske spillefilm, inden de går i produktion, i stedet for at det sker på bagkant som i dag. Det bør et nyt medieforlig lave om på, lyder det fra Danske Filminstruktører, der bakkes op af Producentforeningen og DFI.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs