MediaWatch

Ekstra Bladet: Det sorterer under privatlivets fred

En affære og kompromitterende materiale koster Michael Dyrby jobbet som nyhedsdirektør i TV 2. Ekstra Bladet vil ikke bringe det kompromitterende materiale.

Foto: Thomas Borberg/Polfoto/Arkiv

Michael Dyrby stopper som nyhedsdirektør på TV 2. Det sker efter en kortvarig affære, hvor han har udvekslet kompromitterende materiale.

Ifølge flere medier drejer materialet sig om sms'er og billeder, og Ekstra Bladet skriver, at materialet florerer på nettet.

Peter Sloth, redaktør for Ekstra Bladet Flash, siger til Ekstra Bladet TV, at mediet sådan set godt kan få fat i materialet, men Ekstra Bladet har ingen planer om at offentliggøre det kompromitterende materiale.

"Vi refererer ikke specifikt fra sms-korrespondancen og bringer under ingen omstændigheder de her billeder. Vi mener stadig, at det sorterer under privatlivets fred," siger Peter Sloth til Ekstra Bladet TV.

Også BT skriver, at mediet er vidende om materialet, mens Se og Hør skriver, at ugebladet kender identiteten på den kvinde, som Michael Dyrby har haft en affære med.

Mere fra MediaWatch

Top 20: Sæsonfinaler trak færre live-seere

Efterårets største danske underholdningsformater rundede sæsonen af i sidste uge, men i modsætning til sidste år nåede finaleprogrammerne med en enkelt undtagelse ikke over en mio. live-seere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs