MediaWatch

Ekstra Bladet: Det sorterer under privatlivets fred

En affære og kompromitterende materiale koster Michael Dyrby jobbet som nyhedsdirektør i TV 2. Ekstra Bladet vil ikke bringe det kompromitterende materiale.

Foto: Thomas Borberg/Polfoto/Arkiv

Michael Dyrby stopper som nyhedsdirektør på TV 2. Det sker efter en kortvarig affære, hvor han har udvekslet kompromitterende materiale.

Ifølge flere medier drejer materialet sig om sms'er og billeder, og Ekstra Bladet skriver, at materialet florerer på nettet.

Peter Sloth, redaktør for Ekstra Bladet Flash, siger til Ekstra Bladet TV, at mediet sådan set godt kan få fat i materialet, men Ekstra Bladet har ingen planer om at offentliggøre det kompromitterende materiale.

"Vi refererer ikke specifikt fra sms-korrespondancen og bringer under ingen omstændigheder de her billeder. Vi mener stadig, at det sorterer under privatlivets fred," siger Peter Sloth til Ekstra Bladet TV.

Også BT skriver, at mediet er vidende om materialet, mens Se og Hør skriver, at ugebladet kender identiteten på den kvinde, som Michael Dyrby har haft en affære med.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs