MediaWatch

Tillidsmand: TV2-medarbejderne er i chok

Michael Dyrby ligger, som han har redt, siger tillidsmand, der forstår og respekterer hans beslutning om at gå.

Medarbejderne på TV2 var forstenede og i chok, da den netop fratrådte nyhedsdirektør Michael Dyrby tirsdag kaldte medarbejderne sammen på Kvægtorvet i Odense og fortalte, at han på grund en affære forlader sin stilling med øjeblikkelig virkning.

Choktilstanden blev afløst af spontane klapsalver, fortæller Lennart Sten, tillidsrepræsentant på TV2.

"Klapsalverne kom af respekt for det, han som nyhedsdirektør har opnået og som en accept af hans beslutning," siger Lennart Sten til Ritzau.

Han finder det "fuldstændig grotesk", at Michael Dyrby skal "falde", fordi "han har været en klovn på det private plan" og ikke på grund af faldende seertal.

"Det er synd for familien, men han ligger, som han har redt."

/ritzau/

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs