MediaWatch

Mediechefer: TV 2 lider stort tab med Dyrbys afgang

Michael Dyrby efterlader et par store sko i TV 2's direktion, mener mediechefer, der ser hans afgang som en nødvendig konsekvens.

Foto: PR/TV 2

Michael Dyrbys afsked med TV 2 kommer som et chok og er stort tab for tv-stationen. Sådan lyder reaktionen fra flere af Michael Dyrbys chefkolleger i mediebranchen.

"Michael Dyrby har haft kæmpe stor betydning for udviklingen af TV 2 på nyhedsområdet, ikke mindst omkring TV 2 News. Jeg har altid haft kolossalt stor respekt for hans journalistiske dømmekraft og synes, han har været en hammer dygtig nyhedsdirektør. Han har haft den nødvendige beslutningskraft til at agere i et miljø, hvor der skal træffes beslutninger hurtigt, som du kan få tæsk for bagefter," siger Berlingskes tidligere koncernchef og kommende direktør for Mandag Morgen, Lisbeth Knudsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Overblik: Hovedpunkterne i det nye medieforlig

Der er lørdag landet et nyt medieforlig, som bla. indeholder en mindre procentdel af en ”moderniseret” public service-pulje til lydindhold, et styrket DR, et sænket titelloft og et krav om ordnede arbejdsforhold i medie- og filmbranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs