MediaWatch

Medie: Engelsk bagedyst ramt af bettingsnyd

Flere af folkene bag den engelske pendant til "Den store bagedyst" anklages for at udnytte deres viden om konkurrencens udfald til egen vinding.

Foto: Dave Caulkin/AP/Polfoto/Arkiv

Onsdag er det afgørelsens time for deltagerne i "The Great British Bake Off", som er den britiske pendant til "Den store bagedyst". Tre deltagere er med i finalen onsdag aften.

Optakten til finaleprogrammet bliver nu skæmmet af en potentiel bettingskandale, skriver The Sun. Ifølge det britiske medie har bettingselskabet Ladbrokes identificeret 42 bettingkonti, som er forbundet til ansatte i BBC, som sender programmet, og Love Productions, som har produceret bagekonkurrencen.

De mistænkelige konti har bl.a. spillet på, hvem der vinder "The Great British Bake Off". Det drejer sig i alt om 529 væddemål, hvor den samlede gevinst vil være omkring 10.000 pund (101.000 kr.), hvis de holder stik. De peger alle sammen i retning af én de tre finalister som vinder af konkurrencen.

"Vi kender ikke noget til disse anklager og har bedt The Sun om at give os detaljer, så vi kan undersøge sagen nærmere. Vi venter stadig," siger en talsmand fra BBC til The Sun.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs