MediaWatch

Discovery udvider ekspertholdet med Kasper Hjulmand

Tidligere mestertræner i FC Nordsjælland skal være ekspertkommentator på flere af Dicoverys kanaler.

Foto: Lars Poulsen/Polfoto/Arkiv

Tidligere træner i FC Nordsjælland og tyske Mainz 05, Kasper Hjulmand, bliver fremover en del af fodbolddækningen på Discovery Networks Danmark, skriver tv-stationen i en pressemeddelelse.

43-årige Kasper Hjulmand skal være ekspertkommentator på både Canal 9, Eurosport Danmark og 6’eren på Europa League, EM-kvalifikationskampe og ikke mindst Bundesligaen, hvor Kasper Hjulmand havde sin daglige gang i Mainz 05 indtil februar i år, hvor klubben valgte at fyre ham.

”Vi er enormt glade for at kunne styrke vores ekspertteam med en kapacitet af Kasper Hjulmands klasse. Kasper ved ualmindeligt meget om fodbold og er en stærk formidler, så der venter seerne en rigtig god oplevelse,” siger Jes Holm Andersen, Sportschef hos Discovery Networks Danmark.

Kasper Hjulmand har tidligere været tv-ekspert ved flere slutrunder samt på Discovery Network Danmarks egen dækning af La Liga.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs