MediaWatch

Sportschef skifter til TV 2

TV 2 vil sende flere kampe fra den danske håndboldliga og udvider kontrakten med kommentator Bent Nyegaard.

Foto: CLAUS BONNERUP/POLFOTO

Håndboldkommentator og sportchef i HC Odense, Bent Nyegaard, stopper klubarbejdet helt til fordel for et fuldtidsjob på TV 2 Sport. Det fremgår af TV 2 Kommunikations nyhedsbrev.

TV 2 Sport går fra tre-fire ugentlige kampe fra den danske håndboldliga til fem ugentlige, når den nye sæson går i gang. Derfor har den unge kanal fornyet og udvidet kontrakten med håndboldkommentatoren, der hidtil har delt sin arbejdstid mellem TV 2 Sport og HC Odense.

"Jeg synes, at Bent Nyegaard er en meget markant håndboldekspert, så jeg er glad for, at det er lykkedes os at forlænge og endda forøge aftalen med ham. Bent Nyegaard er altid ærlig og altid tydelig. Han tør mene noget, selv om det ikke er populært, og det er en stor kvalitet hos en ekspert," siger chefredaktør John Jäger fra TV 2 Sport.

TV 2 Sport åbnede 9. januar og har satset stærkt på dansk håndbold som en af stationens mærkevarer.

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs