MediaWatch

Discovery kaprer vært fra populært fodboldmagasin på 24syv

Vært på fodboldprogrammet Fodbold FM på Radio24syv, Søren Klæstrup, skifter til SBS Discovery, hvor han skal være redaktør.

Foto: Ditte Valente/Polfoto/Arkiv

Søren Klæstrup, vært på Radio24syvs fodboldmagasin, Fodbold FM, og sportsjournalist på Berlingske, skifter til sommer til SBS Discovery, hvor han skal være redaktør, skriver Radio24syv i en pressemeddelelse.

"Søren Klæstrup har været en fantastisk vært for Fodbold FM og har en meget stor del af æren for at programmet i dag er Danmarks ubestridt bedste radioprogram om fodbold," udtaler chefredaktør for Radios24syv, Jørgen Ramskov, i pressemeddelelsen.

Foruden rollen på Radio24syv er Søren Klæstrup også journalist på sporten.dk, Berlingske og BT.

Ifølge Radio24syv ligger Fodbold FM, der produceres af Berlingskes sporten.dk, konstant i top på stationens liste over de mest downloadede programmer. Sidste år blev programmet downloadet 968.000 gange.

Radio24syv oplyser, at de i samarbejde med Sporten.dk i nu går i gang med at finde en afløser på værtspladsen.

Mere fra MediaWatch

Kulturminister om regulering af sociale medier: Vi har sovet i timen

Regeringen er på vej med et lovforslag om regulering af ulovligt indhold på sociale medier. Det er led i en ambition om i højere grad at kunne stille techselsaber til ansvar for spredningen af indhold på deres platforme. Men der mangler et opgør med indhold, der er skadeligt uden at være ulovligt, lyder det fra kulturministeren.

Filmfolk vil have lavet om på støttemodellen til dansk film

DR og TV 2 bør i fremtiden skulle forpligte sig til støtte danske spillefilm, inden de går i produktion, i stedet for at det sker på bagkant som i dag. Det bør et nyt medieforlig lave om på, lyder det fra Danske Filminstruktører, der bakkes op af Producentforeningen og DFI.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs