MediaWatch

Discovery snupper vraget Brøndby-direktør

Opdateret. Discovery Networks hyrer tidligere kommunikationsdirektør i Brøndby som redaktionschef.

Foto: Mogens Flindt/Polfoto/Arkiv

Discovery Networks er i fuld gang med at sætte holdet frem mod næste sæson, hvor stationen overtager superligarettighederne til at vise to kampe hver runde fra Superligaen på Canal 8 og 9.

Ekstra Bladet skrev tidligere på dagen, at Anders Bay, der har en fortid som kommunikations- og marketingsdirektør i fodboldklubben Brøndby skal være redaktionschef hos SBS, hvor han får en rolle lige under sportschef Jes Holm Andersen.

"Med fare for at lyde krukket kan jeg ikke bidrage til det rygte. Jeg bruger tiden på at slå græsset, og lige om lidt står grill- og rosésæsonen for døren. Men jeg kan jo ikke blive ved med at opsige mit abonnement på samfundet," siger Anders Bay til Ekstra Bladet.

Efterfølgende har Dicovery Networks bekræftet ansættelsen af Anders Bay i en pressemeddelelse.

”Jeg er utrolig glad for at få Anders Bay med på vores redaktion. Anders er en kæmpe kapacitet indenfor sports-tv og med hans evner og rutine har vi et fantastisk fundament for at få opfyldt vores store ambitioner med ikke mindst dækningen af Superligaen,” udtaler Jes Holm Andersen, sportschef hos SBS Discovery, i pressemeddelelsen.

Efter blot 16 måneder i jobbet stoppede Anders Bay i Brøndby i januar efter uoverensstemmelser med Brøndby om hans fremtidige rolle i organisationen.

Opdateret kl. 12:30 med Dicvery Networks bekræftelse af ansættelsen og kommentar.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs