MediaWatch

DR mister produktionschef til Nordisk Film TV og henter ny hos TV 2

DR Nyheder har været på rov hos TV 2 og fundet ny produktionschef, efter den hidtidige chef har sat kursen mod Nordisk Film TV.

DR Nyheder hyrer Charlotte Deleuran som ny produktionschef, meddeler huset i en pressemeddelelse. Hun afløser Charlotte Borg, der hidtil har haft ansvaret for eventproduktion og visuelt udtryk, men nu skifter til Nordisk Film TV.

Charlotte Deleuran kommer fra en stilling som produktionschef på TV 2 News og Nyhederne. Hun har tidligere arbejdet som chefproducer på TV 2 News og før da som bl.a. redaktionschef og producer på Easy Film og Strix.

I DR Nyheder får hun ansvar for at sikre kvaliteten i den daglige nyhedsproduktion og ved større events som eksempelvis folketingsvalg, skriver DR.

"Charlotte skal sikre, at vi leverer høj kvalitet hver dag på alle vores platforme – og samtidig stå i spidsen for at forny vores interne arbejdsprocesser, så vi udnytter alle de nye digitale muligheder optimalt og kreativt," siger stedfortrædende nyhedschef i DR Nyheder Naja Nielsen i meddelelsen.

Charlotte Deleuran tiltræder stillingen som produktionschef i DR Nyheder hurtigst muligt.

Mere fra MediaWatch

Debat: Mediepolitik uden jordforbindelse

Magter folketing og regering at lave en medieaftale, der kan gennemføres, og vil den fungere i virkelighedens mediemarked? Sporene skræmmer. Den seneste medieaftale fra 2018 er et klart eksempel på, hvor galt det kan gå. Men den var desværre ikke en undtagelse. Sådan lyder det fra rådgiver og tidl. generaldirektør i DR Christian S. Nissen i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs